Over ons

Klassieke voetbalshirts is een onderdeel van Go Calcio Trainingskampen. Klassieke voetbalshirts is een website voor liefhebbers van het historische voetbal en voor verzamelaars van voetbalshirts van traditionele clubs.

Veel voetbalclubs die in het verre verleden een rol speelden in het betaalde voetbal zijn verdwenen. En toch hebben wij het gevoel dat de clubliefde nog altijd bestaat. Zo werd het kleine SV Limburgia kampioen van Nederland door een 0-6 overwinning in Amsterdam op Ajax in 1950. Clubs als SC Veendam en De Volewijckers speelden tegen elkaar in de 2e divisie.

Een aantal clubs zijn na een korte betaald voetbalperiode overgegaan naar de amateurs zoals bijvoorbeeld RCH of Be Quick 1887.

Internationaal zullen wij ook shirts aanbieden van enkele grootheden uit het verleden maar telkens dus niet de clubs uit de absolute top……

U kunt bij uw bestelling aangeven of wij uw shirt moeten voorzien van een naam of rugnummer. Ook kunnen wij shirts voor u laten maken die wij niet in het aanbod hebben op onze website.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van de historie van de clubs en hopen u graag van dienst te kunnen zijn.

Klassieke voetbalshirts